Jacobs Transport uit Genk koopt sectorgenoot CV Service

Jacobs Transport heeft sectorgenoot CV Service uit in Houthalen-Helchteren overgenomen. Voor het Genkse bedrijf, dat de voorbije jaren een forse organische groei kende, is dat de eerste overname. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan.

De vijftien medewerkers en de vloot van CV Service – die uit dertien trekkers en twintig trailers bestaat – worden integraal overgenomen. De acquisitie betekent voor Jacobs Transport een groei tot vijftig trekkers en meer dan negentig opleggers en chassis. De activiteiten van CV Service zullen voorlopig worden voortgezet onder de huidige bedrijfsnaam.

Jacobs Transport uit Genk (niet te verwarren met Jacobs Logistics uit Tongeren) kent al enkele jaren een fikse groei. Het bedrijf is dit jaar op de derde plaats gekomen van de ‘Gazellen Transport en Logistiek’ in de categorie middelgrote bedrijven (tot 10 miljoen euro). De groei was tot nu toe organisch.

Volgens het bedrijf betekent deze overname “een unieke kans om duurzaam te groeien en biedt ze voor beide bedrijven schaalvoordelen. Jacobs Transport en CV Service zijn complementair, wat positief is voor personeel, klanten en leveranciers. Ook de gelijkenis van bedrijfscultuur en strategie van beide organisaties is zeer groot”, luidt het.

Jacobs Transport bestaat uit twee afdelingen (goederenvervoer en autocars). De transporttak is hoofdzakelijk actief in Duitsland, Benelux en Noord-Frankrijk. De klanten zijn voor het merendeel actief in de automotive sector.

Het bedrijf is sinds een managementbuy-out in 2008 eigendom van Bart Tilmans en Francis Maulussen, die respectievelijk de transportactiviteiten en het reizigersvervoer leiden.

Openingsuren:

Ma. – vr. : 8:30 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Zondag: Gesloten

We support You too?

Waar bent u naar op zoek?

Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Wens je een Offerte aan te vragen?

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen:

This site is registered on wpml.org as a development site.