Transport

Maatwerk voor al onze klanten. De grootte van het laadvermogen van de vrachtwagen wordt afgestemd op jouw lading. Wij groeien graag met je mee!
Voor deze snelle service van volle ladingen maken wij gebruik van een grote diversiteit aan trekkers en opleggers. FTL Transport heeft verschillende voordelen! Het is aanzienlijk sneller en daardoor heel geschikt voor het transport van consumentgoederen waar veel vraag naar is. Ideaal om grote vrachtladingen te transporteren, doordat de goederen het hele traject in dezelfde wagen kunnen blijven. Een efficiënt retourlogistiek zorgt ervoor dat lege kilometers gespaard blijven.
Containertransport is een voordelige manier om stukgoederen te transporteren, doordat deze gemakkelijk overgeladen kunnen worden tussen verschillende modaliteiten. Onze containerchassis kunnen het transport verzorgen van containers met een formaat van 20, 30, 40 en 45FT. De containers worden eenvoudig en snel getransporteerd naar de juiste bestemming.
Soms is de snelle levering van je goederen cruciaal. Een express levering biedt de garantie op een snelle en tijdige levering. De goederen worden zo snel mogelijk opgepikt voor een rechtstreekse levering.
ADR staat voor het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. De afkorting is afkomstig van de Franse titel: “Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route”. ADR-transport gebeurt met onze daarvoor speciaal uitgeruste vrachtwagens, zodat de goederen ten alle tijde veilig vervoerd kunnen worden. ADR transport is gebonden aan strenge, strikte regelgeving en voorwaarden. De chauffeurs zijn gediplomeerd om ADR-geclassificeerde goederen te vervoeren.
Kwaliteit en service staan voorop! Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij een uitstekende service bieden. We denken mee met jouw bedrijf en nemen alle transport zorgen over. Wij garanderen een professionele service met familiale aanpak en combineren correcte tarieven met de juiste levering.
Een op maat gemaakt logistiek concept, wat tot in detail de sfeer ademt van de klant. Steeds vaker kiezen klanten voor deze specifieke samenwerking op lange termijn. Dedicated transport is het verzenden van jouw goederen zonder overslag. Onze chauffeur komt de goederen bij je ophalen en levert het direct af op de juiste plaats van bestemming.
Voor het vervoer van temperatuurgevoelige producten waarbij het van belang is dat deze continu binnen dezelfde temperatuurrange koel/warm gehouden worden. Onze daarvoor speciaal aangeschafte frigo wagens zijn ingericht met een temperatuur gecontroleerd systeem om zowel te koelen als warmen.

Wil je meer weten over onze transport mogelijkheden?

Wil je graag meer specifieke informatie over de verschillende transport mogelijkheden? Laat het ons weten. Ons team van experts vertelt je graag meer.

Openingsuren:

Ma. – vr. : 8:30 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Zondag: Gesloten

We support You too?

Waar bent u naar op zoek?

Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Wens je een Offerte aan te vragen?

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen:

This site is registered on wpml.org as a development site.