Over Jacobs Transport

jacobs onder de loep

Ontdek onze kernwaarde die het DNA zijn van ons team, deze zitten verscholen achter de letters JACOBS!  

Ontdek onze troeven

Kwaliteit staat voorop! Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij een uitstekende service bieden. We denken mee met jouw bedrijf en nemen alle transport zorgen over. Ons professionele team staat klaar voor al jouw vragen.
Wij beschouwen onze klanten als ‘familie’ en streven naar een persoonlijke en langdurige samenwerking waarbij vertrouwen en klantbetrokkenheid voorop staat. Het familiale karakter van Jacobs vertaalt zich in een betrouwbare en persoonlijke samenwerking met onze klanten. Met een positieve mindset zullen wij altijd streven naar een geschikte oplossing op maat. Wij staan garant voor een snelle en correcte afhandeling voor de logistieke vraag van de klant.
Met trots kunnen wij zeggen dat wij 24/7 uur bereikbaar zijn voor zowel klant als chauffeur. Tijdens de kantooruren zijn wij bereikbaar op het algemene telefoonnummer: 089-35.20.40. Buiten deze uren om zullen wij altijd permanentie voorzien op het daarvoor gekende noodnummer.
Werken in een veilige en moderne omgeving is essentieel. Jacobs heeft de principes van SQAS (Safety & Quality Assessment for Sustainability) en ISO (International Organization for Standardization) omarmt. SQAS wordt gebruikt om de kwaliteit, veiligheid, beveiliging, milieu en MVO-prestaties van de logistieke dienstverleners en chemische distributeurs te evalueren. Wij dragen zorg voor het behouden van een hoog kwaliteitsniveau met betrekking tot de distributie van chemische goederen. De ISO certificering is een uniforme eis om de kwaliteit en veiligheid van de transport te waarborgen.

Jacobs heeft een prachtig wagenpark in eigen beheer, met volledig uitgeruste en moderne vrachtwagens. De trekkers worden in onze vernieuwde garage perfect onderhouden door ons eigen team van betrouwbare mechaniekers. Onze troeven van een eigen technische dienst en truckwash-installatie bieden zeker een meerwaarde. Zo staan onze wagens nooit lang stil, worden herstellingen direct uitgevoerd en hebben alle trekkers een mooi voorkomen. 

Logistiek en transport, altijd met elkaar in verbinding. Deze combinatie is een grote troef van Jacobs! Wij kijken graag mee naar de specifieke wensen van elke klant. Ons logistieke warehouse is uitgerust en voorzien van de nieuwste technieken en maatregelen op het gebied van veiligheid en uitgerust met een modern camerasysteem. Bij het aanbieden van de verschillende ruimtes houden wij rekening met het volume en de specifieke beveiligingseisen van de klant. De opgeslagen goederen zijn verzekerd en worden veilig gestockeerd. Dit alles met oog voor een optimale kostenbeheersing en duurzaamheid. We nemen energiebesparende maatregelen en werken samen aan het verminderen van de uitstoot van brandstoffen.
Al onze voertuigen zijn uitgerust met Transics boordcomputers die gekoppeld zijn aan het digitaal TMS Transport managementsysteem. Ook hebben alle chauffeurs een smartphone die via een app gekoppeld is aan dit systeem. Hierdoor weten wij op elk ogenblik waar jouw lading zich bevindt. Wij laden graag wanneer het jou uitkomt en leveren volgens jouw wensen of die van je klant.

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je graag een offerte ontvangen?

Laat je gegevens achter en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op

Openingsuren:

Ma. – vr. : 8:30 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Zondag: Gesloten

We support You too?

Waar bent u naar op zoek?

Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Wens je een Offerte aan te vragen?

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen:

This site is registered on wpml.org as a development site.