Warehousing

Logistiek en transport, altijd met elkaar in verbinding. Deze combinatie is een grote troef van Jacobs!
Wij kijken graag mee naar de specifieke wensen van elke klant.
Kwaliteit staat voorop! Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij een uitstekende service bieden. We denken mee met jouw bedrijf en nemen alle transport zorgen over. Ons professionele team staat klaar voor al jouw vragen.
Ons logistieke warehouse is uitgerust en voorzien van de nieuwste technieken en maatregelen op het gebied van veiligheid en uitgerust met een modern camerasysteem. De opgeslagen goederen zijn verzekerd en worden veilig gestockeerd. Dit alles met oog voor een optimale kostenbeheersing en duurzaamheid. We nemen energiebesparende maatregelen en zorgen voor de correcte certificaten.
Onze focus ligt op het toevoegen van onze waarde aan jouw product, zodat jij jezelf volledig kunt richten op je corebusiness. Onze Value Added Services bestaan onder andere uit het verpakken van jouw artikelen, het labelen van goederen en afhandelen van retouren. Tevens heb je altijd inzicht in jouw voorraad en kun je in een oogopslag zien hoe je opslagruimte ervoor staat. Wij maken de voorraadbeheer efficiënter, met een complete oplossing voor de voorraad in je magazijn!

Wil je meer weten over onze logistieke dienst?

Wil je graag meer specifieke informatie over de verschillende transport opslagmogelijkheden? Laat het ons weten. Ons team van experts vertelt je graag meer.

Openingsuren:

Ma. – vr. : 8:30 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Zondag: Gesloten

We support You too?

Waar bent u naar op zoek?

Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Wens je een Offerte aan te vragen?

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen:

This site is registered on wpml.org as a development site.