Het team

Kracht achter jacobs

Een hecht betrokken en gedreven team is de kracht achter Jacobs. Deze ervaren toppers staan voor je klaar. Wij beschouwen onze klanten als ‘familie’ en streven naar een persoonlijke en langdurige samenwerking, waarbij vertrouwen en klantbetrokkenheid voorop staat. De familiale sfeer in het team zorgt voor een persoonlijke en betrouwbare samenwerking, zowel binnen het team als richting onze klanten.

Ontmoet onze toppers

image00017

Het team bestaat uit een grote familie van chauffeurs, mechaniekers en bedienden, die dag in- en uit op elkaar kunnen rekenen. Een team met ervaren en enthousiaste medewerkers, die samen met elkaar het bedrijf blijvend op de kaart zetten. Door de enorme groei, heeft het team in de loop der jaren verschillende samenstellingen gekend. De eerste personeelsleden zijn zelfs niet meer weg te denken uit het bedrijf! 

Ons enthousiaste HR team is het aanspreekpunt voor het personeel. Zij kennen alle dossiers van buiten en zorgen ervoor dat alle documenten accuraat zijn. Finance & Administration team zorgt ervoor dat alle administratieve checks uitgevoerd worden en hier gaan de facturen nauwkeurig en tijdig de deur uit. Ons ervaren Sales & Marketing team doet er alles aan om gepaste offertes op te stellen, regelen het accountmanagement voor onze klanten en ontwikkelen een strategisch marketingplan.

Evolutie van ons team

De afdeling Customer Operations is het vaste en vertrouwde aanspreekpunt voor de klant en zij staan in voor alle operationele zaken. Het deskundige team van Operations Planners zorgt met hun jaren lange ervaring voor een optimale planning en volgen alle leveringen nauwkeurig op.

Herstellingen en onderhoud van de vrachtwagens en autocars gebeurt door onze experts van het Maintenance team in onze eigen garage. Natuurlijk kan dit alles niet plaatsvinden zonder ons grote team van chauffeurs. Zij dragen iedere dag zorg voor onze transport, zodat alle goederen op een veilige manier van A naar B worden vervoerd. 

Ontmoet het managementteam

Bart Tilmans

CEO TRANSPORT

Bart Tilmans heeft samen met Francis Paulussen (verantwoordelijke Autocars) in 2008 besloten om het volledige aandelenpakket van de familie Jacobs over te nemen. Dankzij zijn eerdere succesvolle carrière in de transportwereld als planner kent de operationele kant geen geheimen voor hem. Bart is financieel erg sterk en het ondernemerschap is hem op het lijf geschreven, waardoor het bedrijf Jacobs nu een enorm mooie groei kent.

Jill Gielen

COO

Jill Gielen heeft een goede feeling met de transportwereld en besloot vorig jaar haar tanden te bijten in het nieuwe Jacobs traject 2.0. Door haar drive en energie weet zij het bedrijf naar een hoger level te tillen. Jill is verantwoordelijk voor de operationele werking en organisatiestructuur. Ze staat nauw in contact met de klanten en is erg betrokken bij de zaak.

Wil je meer weten over ons team?

Wil je graag meer weten over ons team of heb je een specifieke vraag? Laat het ons weten, wij vertellen je graag meer hierover.

Openingsuren:

Ma. – vr. : 8:30 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Zondag: Gesloten

We support You too?

Waar bent u naar op zoek?

Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Wens je een Offerte aan te vragen?

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen:

This site is registered on wpml.org as a development site.