Jacobs Transport (Genk) breidt activiteiten uit naar logistiek

De Genkse wegvervoerder Jacobs Transport zet op vraag van zijn klanten de stap naar logistiek. In de loop van 2023 start het bedrijf op de voormalige Fordterreinen met de bouw van een logistieke site van 42.000 m². 

Jacobs Transport uit Genk beschikt over een vloot van een tachtigtal voertuigen, tweehonderdvijftig opleggers en heeft zowat honderd chauffeurs in dienst. De laatste jaren kende het transportbedrijf een groei, en de uitbreiding naar logistieke activiteiten is daar een logisch gevolg van. “Door de hoge grondstofprijzen en de haperende logistieke keten zetten meer bedrijven in op een grotere stock, overslag en handling-activiteiten. Daardoor groeit de vraag naar logistieke oplossingen en daar willen wij op inspelen”, zegt Jill Gielen, commercieel directeur bij Jacobs Transport. 

Trimodale aansluiting

Recent lichtte Jacobs Transport daarom zijn optie op een terrein van 4,2 hectare op de voormalige Fordsite in Genk. Daar zal het een logistieke site van 42.000 m² optrekken voor verschillende klanten. Via spoor, water en weg kan Jacobs Transport er een trimodale aansluiting aanbieden. “Eind dit jaar hebben we een concreter beeld van de timing, maar we willen in 2023 beginnen met de bouw”, licht Gielen toe. “Door logistieke oplossingen aan te reiken en op maat te werken, kunnen we onze klanten nog meer ontzorgen.”

Openingsuren:

Ma. – vr. : 8:30 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Zondag: Gesloten

We support You too?

Waar bent u naar op zoek?

Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Wens je een Offerte aan te vragen?

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen:

This site is registered on wpml.org as a development site.