Nieuws

Jacobs Transport sluit zomervakantie vol Kazouritten af

Jacobs Transport Genk Limburg

De zomervakantie stond voor Jacobs Transport weer grotendeels in het teken van de Kazouritten.
Er werden menig chauffeurs en bussen ingeschakeld om alle Kazoureizigers veilig naar hun bestemming te brengen.

Lees meerJacobs Transport neemt sectorgenoot CV Service uit Houthalen-Helchteren over.

De overname van de activiteiten van CV Service betekent voor Jacobs Transport een groei tot 50 voertuigen en meer dan 90 opleggers / chassis. Bovendien betekent deze overname een unieke kans om duurzaam te groeien en biedt deze overname voor beide bedrijven schaalvoordelen. De activiteiten zullen worden voortgezet onder de huidige bedrijfsnaam CV Service en de 15 medewerkers en de vloot – bestaande uit 13 trekkers en 20 trailers – worden integraal overgenomen. Jacobs Transport en CV Service zijn complementair, wat positief is voor personeel, klanten en leveranciers. Ook de gelijkenis van bedrijfscultuur en strategie van beide organisaties is zeer groot. De nadruk ligt namelijk op klantentevredenheid, veiligheid en kwaliteit. 

Lees meerOnze nieuwe minibus, ideaal voor het vervoer van kleine groepen!

Jacobs Transport Genk Limburg

Zoals altijd blijft Jacobs Transport investeren in de toekomst. Na recent twee autocars te mogen verwelkomen voegen wij nu een luxe minibus met plek voor 20 personen toe aan ons groeiend wagenpark.

Lees meerTwee nieuwe autocars voor Jacobs Transport!

Jacobs Transport Genk Limburg

Jacobs Transport verwelkomt twee nieuwe autocars in zijn wagenpark. De eerste hebben we deze week in ontvangst genomen, de tweede volgt in september 2016.

Lees meer


  Ouder →